تبلیغات
انجمن صنفی کارفرمایی داروخانه های دامپزشکی خراسان رضوی - استفاده از محلول نمک، کیفیت لاشه مرغ های منجمد را بهبود می بخشد

استفاده از محلول نمک، کیفیت لاشه مرغ های منجمد را بهبود می بخشد

نویسنده :انجمن صنفی
تاریخ:پنجشنبه 2 فروردین 1397-01:28 ب.ظ

کد خبر: ۴۱۱۱۴

نتایج تحقیقاتی که اخیرا صورت پذیرفته، حاکی از آن است که در صورت استفاده از محلول های نمک در لاشه مرغ سردخانه گذاری شده پیش از انجماد، می تواند منجر به بهبود کیفیت گوشت و فرآیند انجماد شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، «دکتر ایک کانگ» استاد دانشکده کشاورزی، مواد غذایی و محیط زیست دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا، نتایج آزمایشات خود در این مورد را ساعاتی پیش به اشتراک گذاشت.

اگرچه این تکنیک هنوز به صورت تجاری مورد استفاده قرار نگرفته است اما برخی بر این باورند که در صورت بهره گیری صنعتی از این روش نیز می توان به نتایجی مشابه دست یافت .

بر اساس نتایج به دست آمده در این مطالعه، استفاده از آب نمک در فرآیند انجماد گوشت مرغ می تواند بازدهی فرآیند انجماد را به طور قابل ملاحظه ای بهبود داده و کیفیت گوشت مرغ به خصوص در بخش هایی چون سینه را افزایش دهد .

در حالی که نتایج این مطالعه امیدوارکننده است، کانگ گفت: وی معتقد است که چند سوال کلیدی باقی مانده است و  این سوالات انجام تحقیقاتی در آینده را توجیه می کنند، از جمله آن که اثر این روش انجماد بر جمعیت باکتری ها چیست؟




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
viagra cheap from canada
سه شنبه 23 مرداد 1397 11:56 ق.ظ
donde puedo comprar viagra peru
cheap viagra pills uk
achat cialis 10 mg
viagra sale cheapest
دوشنبه 22 مرداد 1397 11:32 ب.ظ
can you take valium and viagra together
cheap viagra buy
will generic viagra available
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر